Torstai 24.01.2019
utinilmakilta_brass_burn_trans_780.png

Liittymislomake

GoTop

Jäsenehdokkaalle

Killan tarkoituksena on Kymenlaakson ja erikoisesti Utin ilmailun historiallisten perinteiden sekä maanpuolustuksen ja ns. "Utin hengen" vaaliminen.

Kilta lähentää ja luo siteitä aktiivipalveluksessa olevien, palveluksesta eronneiden ja siviiliväestön välille levittämällä tietoutta Kymenlaakson ilmailuhistoriasta ja nykyisyydestä. Kilta auttaa vaikeuksiin joutuneita sotaveteraaneja ja killan jäseniä.

Kilta kerää perinneaineistoa, julkaisee kiltaa koskevia tiedotuksia ja muita julkaisuja, elävöittää historiallisia muistoja sekä järjestää juhla-, kokous-, näyttely-, esitelmä-, keskustelu-, retkeily-, tutustumis- ja muita vastaavia tilaisuuksia.

Toimintansa tukemiseksi kilta voi asianomaisen luvan saatuaan harjoittaa välittömästi tarkoituksensa toteuttamiseen liittyvää ansiotoimintaa sekä toimeenpanna arpajaisia ja keräyksiä sekä maksullisia tilaisuuksia. Kilta voi osallistua lentonäytöksiin ja -näyttelytilaisuuksiin.

Jäsenyys

Killan varsinaiseksi jäseneksi voi päästä jokainen ilmailusta kiinnostunut, killan tarkoitusperät hyväksyvä Suomen kansalainen, jonka hallitus jäseneksi hyväksyy. Varsinaiset jäsenet maksavat jäsenmaksua, varusmiesjäsenet ovat jäsenmaksusta vapaat.

Jos tunnet olevasi isänmaallinen, maanpuolustushenkinen, rehti suomalainen, voisit hyvin harkita liittymistä Kiltaamme. Ajattele asiaa ja tule mukaan mukavaan joukkoon. Jäsenyys Ilmakillassa on kannanotto hyvän isänmaan, turvallisen Suomen puolesta, jota kannattaa puolustaa.


logo.gif

Utin Ilmakilta ry.

Jäsentietolomake

Lomakkeella haetaan killan jäsenyyttä. Jo jäsenenä oleva voi ilmoittaa tietojensa muutoksista. Jäsenmaksu vuodelle 2017 on 30€.

*) Pakolliset kentät on merkitty tähdellä

Ilmakillan jäsenyys Haen jäsenyyttä Olen jäsen, ilmoitan tietojeni muutoksista Haluan, että minuun otetaan yhteyttä sähköpostitse En halua, että minuun otetaan yhteyttä sähköpostitse


Henkilötiedot (Korvaa mahdolliset esimerkkitiedot omillasi)


Lisää rintakuvasi
Valinnanvaraisia lisätietojaViestit Utin Ilmakillalta Ei viestejä, kiitos
Haluan Ilmakillan postituslistalle

Sähköpostiosoitteesi lisätään postituslistalle ja tulet saamaan Killan tiedotteita tulevista tapahtumista.Haluan lisäksi ilmoittaa tai kysyä KillaltaMPKL (Maanpuolustuskiltojen liitto) pitää Utin Ilmakillan jäsenistä jäsenrekisteriä. Tästä rekisteristä luovutetaan mm. Roottori- ja Maanpuolustaja sekä Utin Pilven Veikot -lehtien postittamista varten tarpeelliset tiedot. Myös se sähköpostiosoite, johon jäsenhakija haluaa saada viestejä liiton tiedotus- ja keskustelulistoilta, luovutetaan liitolle.


Roskapostin estoivkl
IVKL:n jäsen

logo

spacer

Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon  •   Sivun alkuun