Maanantai 13.07.2020
utinilmakilta_brass_burn_trans_780.png

Verkkokaupan tuotteet


Lahjoita helposti verkkokauppamme pikamaksupainikkeilla.

Sinulta kysytään tietoja muiston lahjoituksestasi toimittamista varten, puhelinnumero ei ole pakollinen. (toimitus on ilmainen).

Näillä verkkokauppamme pikamaksupainikkeilla voit halutessasi tehdä ANONYYMIN lahjoituksen helposti.

Tällöin vain sähköpostiosoitteesi jää tietoomme. Jos haluat kuitenkin saada muiston lahjoituksestasi, ilmoita toivomuksesi toimitustietoineen Killan sähköpostiin utinilmakilta(at)gmail.com (toimitus on ilmainen).

Utin Ilmakilta ry:n verkkokauppa käyttää alustanaan ProCart -ohjelmistoa. Maksu tapahtuu Checkout Finland Oy -maksupalvelun kautta.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.

Maksu pankkipainikkeilla:

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.


ivkl
IVKL:n jäsen

logo

spacer

Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon  •   Sivun alkuun