Tiistai 16.01.2018
UTIN ILMAKILTA ry UTTI 

AJANKOHTAISTA

MI-8 vitriinikeräys on käynnistynyt
Lue tästä lisää...

Killan sähköposti
Killan yhteinen sähköposti on:

utinilmakilta(at)gmail.com

Diego Manzocchi sai uuden hautakiven
Italialaisen lentäjä Diego Manzocchin hautakivi vaihdettiin Hietaniemen sankarihautausmaalla 14.11.2017.

Vanha kivi sisälsi runsaasti virheellistä tietoa. On tavallaan erikoista historiaa tämäkin, että noin virheellinen kivi on aikanaan saatu aikaiseksi.

Kivi vaihdettiin italialaissuomalaisen ilmailuhistoriaharrastaja Marco Corsin aloitteesta.

Ilmailumuseoyhdistys: Diego Manzocchi sai uuden hautakiven

diegonhauta_14_11_17.jpg

Italian ja Suomen ilmavoimien ylikersantti Diego Manzocchin lyhyt elämäntarina

In memoriam Hendrik Arro

Killan sähköposti
Killan yhteinen sähköposti on:

utinilmakilta(at)gmail.com

---
Utti lippalakki tumman sininen_s.jpg

Jalat tukevasti ilmassa
Kymenlaakson Ilmakilta juhlii kuluvan vuoden joulukuun 9. päivänä 50-vuotista taivaltaan. Juhlinnan yhteydessä julkaistaan tarinallinen historiikki Utin hengessä tapahtuneesta maanpuolustus- ja kiltatyöstä.

Ilmakillan historiikki kansi_200.jpgLue lisää...

Toiminta laajemmin löytyy
Toiminta -sivulta.

---

Lentäjä Jari Rinteen blogi

Kymenlaakson Ilmakilta ry.
Kilta on perustettu Kouvolassa 20.2.1966. Jäseniä 31.12.2013 271 henkilöä. Jäsenmaksu vuonna 2016 25 EUR. LIITY JÄSENEKSI

logo

Killan tarkoitus on Kymenlaakson ja erikoisesti Utin ilmailun historiallisten perinteiden sekä maanpuolustuksen ja ns."Utin hengen" vaaliminen. ks. Utin henki

Pommituslentäjät -kirja
Tietoa ja tilausohjeet uudesta ilmestyneestä ilmailukirjasta.

Pommituslentajat

Utissa kuvattu musiikkivideo

Official LAZY BONEZ music video for "Racing Heart" from the LAZY BONEZ album "ALIVE"

Musiikkivideo kuvattiin syyskuussa 2015 Utissa Mersuvitriinissa, vesitornin ympäristössä ja metsäosiot Tirvalla.

Black Sabbathin Tony Martin oli mukana kuvauksissa kaikkiaan neljä päivää. Ilmatorjuntalottaa näytteli Eeva Putro.

Lisää mielenkiintoisia videoita videot-sivulla

"Killen" tarinoita Utista
Rainer "Kille" Palmusen koskettavia tositarinoita Utin kentän liepeiltä sota-aikana pienten poikien omakohtaisina kokemuksineen ja seikkailuineen.

liitymeihin

Liittymislomake

GoTop

Jäsenehdokkaalle

Killan tarkoituksena on Kymenlaakson ja erikoisesti Utin ilmailun historiallisten perinteiden sekä maanpuolustuksen ja ns. "Utin hengen" vaaliminen.

Kilta lähentää ja luo siteitä aktiivipalveluksessa olevien, palveluksesta eronneiden ja siviiliväestön välille levittämällä tietoutta Kymenlaakson ilmailuhistoriasta ja nykyisyydestä. Kilta auttaa vaikeuksiin joutuneita sotaveteraaneja ja killan jäseniä.

Kilta kerää perinneaineistoa, julkaisee kiltaa koskevia tiedotuksia ja muita julkaisuja, elävöittää historiallisia muistoja sekä järjestää juhla-, kokous-, näyttely-, esitelmä-, keskustelu-, retkeily-, tutustumis- ja muita vastaavia tilaisuuksia.

Toimintansa tukemiseksi kilta voi asianomaisen luvan saatuaan harjoittaa välittömästi tarkoituksensa toteuttamiseen liittyvää ansiotoimintaa sekä toimeenpanna arpajaisia ja keräyksiä sekä maksullisia tilaisuuksia. Kilta voi osallistua lentonäytöksiin ja -näyttelytilaisuuksiin.

Jäsenyys

Killan varsinaiseksi jäseneksi voi päästä jokainen ilmailusta kiinnostunut, killan tarkoitusperät hyväksyvä Suomen kansalainen, jonka hallitus jäseneksi hyväksyy. Varsinaiset jäsenet maksavat jäsenmaksua, varusmiesjäsenet ovat jäsenmaksusta vapaat.

Jos tunnet olevasi isänmaallinen, maanpuolustushenkinen, rehti suomalainen, voisit hyvin harkita liittymistä Kiltaamme. Ajattele asiaa ja tule mukaan mukavaan joukkoon. Jäsenyys Ilmakillassa on kannanotto hyvän isänmaan, turvallisen Suomen puolesta, jota kannattaa puolustaa.


logo.gif

Utin Ilmakilta ry.

Jäsentietolomake

Lomakkeella haetaan killan jäsenyyttä. Jo jäsenenä oleva voi ilmoittaa tietojensa muutoksista. Jäsenmaksu vuodelle 2017 on 30€.

*) Pakolliset kentät on merkitty tähdellä

Ilmakillan jäsenyys Haen jäsenyyttä Olen jäsen, ilmoitan tietojeni muutoksista Haluan, että minuun otetaan yhteyttä sähköpostitse En halua, että minuun otetaan yhteyttä sähköpostitse


Henkilötiedot (Korvaa mahdolliset esimerkkitiedot omillasi)


Lisää rintakuvasi
Valinnanvaraisia lisätietojaViestit Utin Ilmakillalta Ei viestejä, kiitos
Haluan Ilmakillan postituslistalle

Sähköpostiosoitteesi lisätään postituslistalle ja tulet saamaan Killan tiedotteita tulevista tapahtumista.Haluan lisäksi ilmoittaa tai kysyä KillaltaMPKL (Maanpuolustuskiltojen liitto) pitää Utin Ilmakillan jäsenistä jäsenrekisteriä. Tästä rekisteristä luovutetaan mm. Roottori- ja Maanpuolustaja sekä Utin Pilven Veikot -lehtien postittamista varten tarpeelliset tiedot. Myös se sähköpostiosoite, johon jäsenhakija haluaa saada viestejä liiton tiedotus- ja keskustelulistoilta, luovutetaan liitolle.


Roskapostin estoivkl
IVKL:n jäsen

logo

spacer

Ota yhteyttä sivuston ylläpitoon  •   Sivun alkuun